Tuotetoimittajat

Kurssikalenteri

Webkaupat

Verkkokaupat ammattikampaajille

Alta löydät katsauksen ammattimaisten parturi-kampaajien ostoksiin. Täältä löydät verkkokaupat, joista voit ostaa hiuslisäkkeitä, kampaajatuoleja, muotoilutuotteita, saksia, hoitotuotteita ja muita kampaamotuotteita – kaikkea, mitä ammattikampaajana tarvitset.

Ostokset tapahtuvat kätevästi verkossa, kun se sinulle sopii. Seuraavien hankkijoiden valikoimat ja työn laatu ovat huippuluokkaa ja tuotemerkit tunnettuja.

Lista täydentyy. Oletko tukkuri ja haluatko oman verkkokauppasi listalle? Ota meihin yhteyttä puhelimitse +358-942705071 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen hello@freemindsmedia.com lisätietoja varten.


HeadBrandsin verkkokauppaan

HeadBrands

Voit tilata tuotteita kappaleittain mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, puhelimella, netistä tai asiakaspalvelumme kautta. Yhdistelet vapaasti tunnettuja tuotemerkkejä. Aina hyvään hintaan ja nopealla toimituksella.

Klikkaa tästä HeadBrandsin verkkokauppaan!


Jemexin verkkokauppaan

Jemex

Hius- ja kauneusalan ammattilaisille suunnattu verkkokauppa, josta löydät edullisesti tuotteet ja tarvikkeet sekä kampaamo- että ripsipidennystyöskentelyyn! Verkkokauppamme palvelee myös alan opiskelijoita.

Klikkaa tästä Jemexin verkkokauppaan!