Tuotetoimittajat

Kurssikalenteri

Webkaupat

Innovatiivinen tukkuliike Jemex

Raumalla keväällä 2017 startannut Jemex on tukkuliike, jota yrittäjät Eero Perälä ja Merle Säävuori tekevät aatteella, jossa innovatiiviset toimintamuodot hyödyttäisivät sekä kampaajia, kuluttaja-asiakkaita, että oppilaitoksia.

Jemexin sisäänkäynnillä pienet yksityiskohdat nappaavat huomion.
Jemexin sisäänkäynnillä pienet yksityiskohdat nappaavat huomion.

Jemex Oy tarjoaa palveluita sekä kuluttaja- että tukkuasiakkaille. Valikoimiin kuuluvat hiustenhoito- ja muotoilutuotteet, koneet, laitteet ja tarvikkeet, ammattikemia, ripsitarvikkeet sekä myös fysiopuolen tuotteet, kuten hierontapöytäpaperit, rasvat ja öljyt.

Yritystä pyörittävät isä ja tytär, Eero Perälä ja Merle Säävuori. Yritys on kasvanut nopeasti ja uusia, isojakin asiakkuuksia on saatu. Tähän on syynsä, sillä työnteko ja yrittäjyys on Eerolle ja Merlelle elämäntapa.

Jemexin taustalla ovat isä ja tytär, Eero Perälä ja Merle Säävuori
Jemexin taustalla ovat isä ja tytär, Eero Perälä ja Merle Säävuori.

Jemex Oy on vielä nuori yritys, se perustettiin maaliskuussa 2017. Kesäkuussa 2017 Jemex muutti Kauppakeskus Potkuriin Raumalla. Liike on pyritty sisustamaan niin, että siellä on viihtyisää ja mukavaa asioida. Liikkeestä ei haluttu perinteistä tukkua, jossa on ainoastaan tavaraa metrikaupalla, vaan siitä haluttiin olohuonemainen. Sisustukseen on lisätty hauskoja yksityiskohtia liikettä sekä asiakkaita piristämään.

Jemex sijaitsee kauppakeskus Potkurissa Raumalla.Jemex sijaitsee kauppakeskus Potkurissa Raumalla.

Liikkeen yhteydessä on myös kuluttajien puoli, jossa myydään tuotteita kuluttajille. Paikallisten kampaajien kanssa tehdään yhteistyötä niin, että kuluttaja-asiakkaan halutessa ostaa jonkin tuotteen, esimerkiksi suoristusraudan tai kihartimen, kampaaja voi ohjata asiakkaan Jemexiin ostoksille ja saada provikkaa kuluttajan ostoista. Systeemi syntyi kun Perälä ja Säävuori huomasivat, että monet kuluttaja-asiakkaat tulivat ostoksille, koska heidän kampaajansa olivat ohjeistaneet heidät Jemexiin. Jemexillä on laaja valikoima koneita, laitteita, harjoja ja kampoja, joita useimmat kampaajat eivät itse myy, tästä syystä provikka systeemi on todettu hyväksi kaikkien kannalta.

Jemex sijaitsee kauppakeskus Potkurissa Raumalla.

Jemex on erikoistunut hiusalan oppilaitoksiin ja tavoitteena onkin saada lähivuosina asiakkuuksia lisää oppilaitoksista kautta maan. Oppilaitokset ovat asiakkuuksina haastavia ja tilannetta vaikeuttavat entisestään alati muuttuvat opetussuunnitelmat, jotka hankaloittavat huomattavasti myös opettajien työskentelyä. Haluamme satsata opiskelijoihin ja oppilaitoksiin, sillä tällä hetkellä valmistuvista vain hyvin pieni osa jää alalle ja uskomme, että tähän asiaan pystytään ainakin joltain osin vaikuttamaan oikeanlaisilla, hinta-laatusuhteeltaan hyvillä tuotteilla ja tarvikkeilla sekä riittävällä ohjeistuksella tarvikkeiden huoltoa ja käsittelyä koskien. Ymmärrämme, että tilanne on opettajien kannalta erityisen hankala esimerkiksi aloituspakettien suhteen; on tehtävä päätöksiä muiden puolesta, priorisoitava tärkeimpiin asioihin ja tuotteisiin ja saatava vielä hinta mahdollisimman alas. Ja tämän lisäksi sitten vielä hoidettavana on tietenkin se päätyö, eli opetustyö. Tavoitteenamme on olla apuna tässä prosessissa niin, että oppilaitoksiin saadaan aina heidän tarpeitaan parhaiten vastaavat tuotteet edullisesti ja opettajat voivat keskittyä opettamiseen.

Jemex

Seuraava etappi liiketoiminnassa on verkkokaupan avaaminen. Tavoite on saada verkkokauppa auki kesäkuussa. Verkkokaupan myötä asiakaspiiriä voidaan laajentaa ja valikoimiin ottaa mahdollisesti myös uusia tuotteita. Myös yhteistyö muiden tukkureiden kanssa kiinnostaa. Uskomme, että tukkurien välinen yhteistyö edistäisi ja parantaisi myös kampaajille tarjottavia tuotteita ja palveluita. Näin ehkä pystyttäisiin tarjoamaan ”enemmän ja parempaa” kampaajille alati muuttuvassa ympäristössä ja vastaamaan paremmin ajan haasteisiin.

Kuvat ja teksti: Jemex (toim. Suvi Pölönen)

Mainos

Uudet tuotteet katso lisää tuoteuutuuksia

Uusi muotoilusarja Goldwellilta - StyleSign

Uusi muotoilusarja Goldwellilta - StyleSign

Ei ole väliä kiinnostaako luonnolliset laineet, supermatta viimeistely vai vaikuttava volyymi; tämän hetken trendi ovat coolit lookit maksimaalisella rakenteella.
ghd glide - lämpöharja ammattilaisille

ghd glide - lämpöharja ammattilaisille

ghd esittelee nyt ghd gliden, joka on lämpöharja ammattilaisille, joka silottaa ja suoristaa kuivat hiukset nopeasti. Katso uutuus täältä!
Celeb Luxury Colorditioner kymmenessä sävyssä HeadBrandsiltä

Celeb Luxury Colorditioner kymmenessä sävyssä HeadBrandsiltä

Gem Lites Colorditioner on pigmentoitu, väriä säilyttävä ja vahvistava hoitoaine. 10 sävyä saatavilla HeadBrandsilta.
All Soft Mega sheet mask hiuksille Redkeniltä

All Soft Mega sheet mask hiuksille Redkeniltä

All Soft Mega sheet mask, intensiivisempi hiusmaskin muoto kuiville ja vaurioituneille hiuksille, on uusin lisäys All soft mega -sarjaan.
Työkalujen säilytysratkaisuja Duroylta

Työkalujen säilytysratkaisuja Duroylta

Säilytä föönit, hiusvärit, meikit ynnä muut reissussa laadukkaasti Duroyn kätevillä meikkipakeilla.

Mainos

Uudet näytökset

Schwartzkopfin varaslähtö kevääseen

Schwartzkopfin varaslähtö kevääseen

Talven keskellä Schwartzkopf tarjosi värikkään ja vauhdikkaan illan. Värikkäät ilmapallot ja mukaansa tempaavat tanssiesitykset nostattivat karnevaalitunnelman kattoon.
Tulevaisuuden ammattilaiset Taitaja2019 semifinaalissa

Tulevaisuuden ammattilaiset Taitaja2019 semifinaalissa

Nivalassa kisattiin tammikuun lopussa Taitaja2019 hiusmuotoilun semifinaalit. 36 hiusalan opiskelijaa suorittivat kaksi näyttötyötä mallin mukaan.
Ensimmäinen International Hairdressing Awards Madridissa

Ensimmäinen International Hairdressing Awards Madridissa

Madridissa nähtiin ensimmäinen International Hairdressing Awards, jossa nähtiin kimalteleva palkintojenjakogaala sekä inspiroiva runway näytös.
Uusi Optima-värisarja esiteltiin

Uusi Optima-värisarja esiteltiin

Helsingin KC Studio oli täynnä uteliaita ammattilaisia, kun upouutta Four Reasons Optima-värisarjaa esiteltiin.
NOTE. tsekkaa tulevaa

NOTE. tsekkaa tulevaa

Turkulainen NOTE. vietti ensimmäiset synttärinsä. Tunnelma oli riittävän outo, jotta pystyi olemaan varma, että kyse oli jostakin todella uudesta.

Mainos

Mainos

Kampaajaprofiilit

Johanna ja Tonny Hernesniemi

Johanna ja Tonny Hernesniemi

Design Paja on Johanna ja Tonny Hernesniemen yhteinen työpaikka, jossa kampaamo ja sisustusarkkitehtuuristudio yhdistyvät nykyaikaiseksi kokonaisuudeksi.
Tom Skou

Tom Skou

Luova tiimi, 15 000 tuotetta ja kaikki Pohjoismaiden kampaajat leikkikavereina. Hair Magazine tapasi Tom Skoun, HeadBrandsin pohjoismaisen tiimin kouluttajan yrityksen uudella studiolla.

Uudet videot katso lisää videoita

Kalanverkkokampaus - Sam Villa

Kalanverkkokampaus - Sam Villa

Sam Villa opastaa kuinka luoda kirjaimellisesti kalanverkolta näyttävä letti pään päälle.
Luo donitsiletti Sam Villan opastuksella

Luo donitsiletti Sam Villan opastuksella

Taitava Sam Villa näyttää kuinka luoda letti donitsin päälle.
2-in-1 juhlakampaukset Regis Salonsilta

2-in-1 juhlakampaukset Regis Salonsilta

Tällä videolla brittiläinen Regis Salons yhdessä Creative Director Kieron Fowlesin kanssa luovat kaksi kampausta, jotka sopivat illanrientoihin tai busineslounaalle.
Shadow roots värjäystutoriaali - Jenny Strebe & Schwarzkopf Professional

Shadow roots värjäystutoriaali - Jenny Strebe & Schwarzkopf Professional

Tällä videolla Schwarzkopf Professionals näyttää yhdessä Jenny Streben, @confessionsofahairstylist, kanssa kuinka tehdä shadow roots balayage värjäys.
Jouluinen poninhäntä ghd:ltä

Jouluinen poninhäntä ghd:ltä

ghd näyttää tässä videossa kuinka luoda nopea mutta koristeellinen juhlakampaus kaikenikäisille asiakkaille loppuvuoden juhliin.