Tuotetoimittajat

Kurssikalenteri

Webkaupat

Benjamin Martin - Global Capability Trainerina

The Benjamin Martin ExperienceSebastian Professionalin, Nioxinin ja Sassoonin Global Capability Trainerina Benjamin 
Martinilla on suuri vastuu, jonka hän kantaa taidokkaasti.

Siitä on tasan vuosi, kun Benjamin Martin jätti Nordic Capability Trainerin viitan norjalaiselle Kirsti Solbergille Sebastian Nordic Weekendissa Tukholmassa. Berliinissä Hair Magazine keskusteli nykyään Sebastian Professionalin, Nioxinin ja Sassoon Global Capability Trainerina työskentelevän Benjaminin kanssa siitä, mitä tämän jälkeen on tapahtunut. – Itse työ ei ole juurikaan toisenlaista. Hoidan nyt kaikkien kansainvälisten markkinoiden osalta samaa, mitä aiemmin tein Pohjoismaiden osalta. Koulutan kouluttajia ja varmistan, että he tietävät kaiken tuotteistamme ja malleistamme hyvissä ajoin ennen niiden lanseerausta.

2016 lämnade Benjamin Martin över stafettpinnen som Nordic Capability Trainer till norska Kirsti Solberg under Sebastian Nordic Weekend.Benjamin jätti Nordic Capability Trainerin vastuun norjalaiselle Kirsti Solbergille upean 
näytöksen jälkeen Sebastian Nordic Weekend 2016:ssa.

Koulutusta ympäri maailmaa
Pohjoismaista vastatessaan Benjamin matkusti Kööpenhaminan, Tukholman, Helsingin ja Oslon välillä, kun taas nyt hän lentää Los Angelesin, Shanghain ja Sao Paulon välillä. Global Capability Trainerin työ on noin 60-prosenttisesti matkustelua, joten lentokentillä ja lentokoneissa kuluu paljon aikaa. Tämän lisäksi työssä ei ole kovin suurta eroa aiempaan verrattuna, mutta vastuu on suurempi.

– Aiemmin mukautin ”train the trainer” -sessioissa oppimani asiat pohjoismaisille markkinoille. Uudessa tehtävässä olen nyt vastuussa maailmanlaajuisesta paketista.
Tämä tarkoittaa sitä, että minun pitää esitellä asiat mahdollisimman identtisesti. Sillä tavoin paine on kasvanut. Ellen tee työtä ajatellulla tavalla, koko tuotteen tai malliston lanseeraus saattaa epäonnistua jossakin osassa maailmaa. Benjamin kertoo olevansa ihmisenä yksityiskohtiin keskittyvä, ja hän haluaa kaiken olevan hyvin suunniteltua ja valmisteltua ennen tapahtumia ja lanseerauksia. Tämä ei aina ole kovin helppoa suuressa maailmanlaajuisessa työryhmässä.
– On ollut haaste kerätä kaikki langat ja saada aikaiseksi workflow ja rytmi niin suuressa kansainvälisessä tiimissä, jossa on sekä markkinointiosasto ja myyntiosasto että kaiken kattava koulutusosasto. Ennen pystyin paremmin hallitsemaan kaikkia yksityiskohtia, kun taas nyt asiat saattavat muuttua parin tunnin varoitusajalla. Sillä tavoin nyt on hyvin erilaista.

Årets internationella Sebastian-event i Berlin.
Benjamin Martin suunnitteli show’n poikkeavan toteutuksen tämän vuoden kansainväliseen
Sebastian-tapahtumaan
.

Näyttämöllä kuin kala vedessä
Berliinin Sebastian Professionals -tapahtumassa Benjaminilla oli suuri rooli inspiraatiopäivien isäntänä, luennoitsijana ja päätösnäytöksen vastuuhenkilönä. Näytöksessä tapahtunutta Re-Charge-malliston ensi-iltaa saattoi tapahtuman 400 kävijän lisäksi seurata Facebookin livelähetyksen välityksellä myös muu maailma. Ei ole ihme, että Benjaminille suodaan niin monia tehtäviä. Hän tekee huipputason työtä ja viihtyy lavalla kuin kala vedessä.

– Hermostun vain, ellen tunne olevani valmistautunut. Tämänkaltaista esitystä ennen teen käsikirjoituksen kaikkia takanani näytettäviä kalvoja varten. Sitten laitan käsikirjoitukset pöydälleni ja harjoittelen, harjoittelen ja harjoittelen. Kunnes kaikki on kohdallaan. Naapurit saattavat luulla minua hulluksi, mutta kun olen saanut harjoiteltua kaikki muistiinpanoni ja kaikki alkaa olla kohdallaan, harjoittelen lisäksi seisomista ja kävelyä. Benjamin sanoo, että joillakin on ehdottomasti erityisiä lahjoja lavalla esiintymiseen, mutta jotta siinä tulisi hyväksi ja tuntisi olonsa varmaksi, on harjoiteltava.
– Minulla on tanssimenneisyys, ja jo pienenä sain oppia, että ellen osannut pyöriä varpaillani, minun piti harjoitella peilin edessä, kunnes osasin. Sama koskee yleisön edessä puhumista. Käytän harjoitteluun paljon aikaa, ja opetan lisäksi talon väelle esiintymistekniikkaa, joten aihe kiinnostaa minua.

Inför en presentation skriver Benjamin alltid ett manus till alla slides som kommer på skärmen.Benjamin viihtyy lavalla ja on aina hyvin valmistautunut tarttuessaan mikrofoniin.

Kaikki, jotka joskus ovat saaneet nähdä ”The Benjamin Martin Experiencen” lavalla, ovat nähneet hänen viehätysvoimansa, keskittymiskykynsä ja kykynsä inspiroida. Berliinissä Benjamin tarjosi liiketoimintavinkkejä, upean näytöksen ja palan itsestään, joten nyt on jäljellä vain kysymys: mitä seuraavaksi?

– Huomenna aamulla matkustan Müncheniin ”train the trainers” -sessioon Sassoonin Academy Teamin kanssa. Sen jälkeen tulen takaisin Kööpenhaminaan ja heittäydyn sohvalle.

Teksti: Camilla Svensson
Kuvat: Camilla Svensson & Mikael Sjöberg

Mainos

Uudet tuotteet katso lisää tuoteuutuuksia

Uusi muotoilusarja Goldwellilta - StyleSign

Uusi muotoilusarja Goldwellilta - StyleSign

Ei ole väliä kiinnostaako luonnolliset laineet, supermatta viimeistely vai vaikuttava volyymi; tämän hetken trendi ovat coolit lookit maksimaalisella rakenteella.
ghd glide - lämpöharja ammattilaisille

ghd glide - lämpöharja ammattilaisille

ghd esittelee nyt ghd gliden, joka on lämpöharja ammattilaisille, joka silottaa ja suoristaa kuivat hiukset nopeasti. Katso uutuus täältä!
Celeb Luxury Colorditioner kymmenessä sävyssä HeadBrandsiltä

Celeb Luxury Colorditioner kymmenessä sävyssä HeadBrandsiltä

Gem Lites Colorditioner on pigmentoitu, väriä säilyttävä ja vahvistava hoitoaine. 10 sävyä saatavilla HeadBrandsilta.
All Soft Mega sheet mask hiuksille Redkeniltä

All Soft Mega sheet mask hiuksille Redkeniltä

All Soft Mega sheet mask, intensiivisempi hiusmaskin muoto kuiville ja vaurioituneille hiuksille, on uusin lisäys All soft mega -sarjaan.
Työkalujen säilytysratkaisuja Duroylta

Työkalujen säilytysratkaisuja Duroylta

Säilytä föönit, hiusvärit, meikit ynnä muut reissussa laadukkaasti Duroyn kätevillä meikkipakeilla.

Mainos

Uudet näytökset

Schwartzkopfin varaslähtö kevääseen

Schwartzkopfin varaslähtö kevääseen

Talven keskellä Schwartzkopf tarjosi värikkään ja vauhdikkaan illan. Värikkäät ilmapallot ja mukaansa tempaavat tanssiesitykset nostattivat karnevaalitunnelman kattoon.
Tulevaisuuden ammattilaiset Taitaja2019 semifinaalissa

Tulevaisuuden ammattilaiset Taitaja2019 semifinaalissa

Nivalassa kisattiin tammikuun lopussa Taitaja2019 hiusmuotoilun semifinaalit. 36 hiusalan opiskelijaa suorittivat kaksi näyttötyötä mallin mukaan.
Ensimmäinen International Hairdressing Awards Madridissa

Ensimmäinen International Hairdressing Awards Madridissa

Madridissa nähtiin ensimmäinen International Hairdressing Awards, jossa nähtiin kimalteleva palkintojenjakogaala sekä inspiroiva runway näytös.
Uusi Optima-värisarja esiteltiin

Uusi Optima-värisarja esiteltiin

Helsingin KC Studio oli täynnä uteliaita ammattilaisia, kun upouutta Four Reasons Optima-värisarjaa esiteltiin.
NOTE. tsekkaa tulevaa

NOTE. tsekkaa tulevaa

Turkulainen NOTE. vietti ensimmäiset synttärinsä. Tunnelma oli riittävän outo, jotta pystyi olemaan varma, että kyse oli jostakin todella uudesta.

Mainos

Mainos

Kampaajaprofiilit

ETHOS HAIRDRESSING

ETHOS HAIRDRESSING

Käydessämme HJ Live Londonissa saimme mahdollisuuden tavata pari Iso-Britannian vaikutusvaltaisimmista alan toimijoista – Sharon Peaken ja Adam Bryantin Manchesterin Ethos Hairdressingista.
NOTE.

NOTE.

Turkulainen NOTE. vietti ensimmäiset synttärinsä. Tunnelma oli riittävän outo, jotta pystyi olemaan varma, että kyse oli jostakin todella uudesta.

Uudet videot katso lisää videoita

Kalanverkkokampaus - Sam Villa

Kalanverkkokampaus - Sam Villa

Sam Villa opastaa kuinka luoda kirjaimellisesti kalanverkolta näyttävä letti pään päälle.
Luo donitsiletti Sam Villan opastuksella

Luo donitsiletti Sam Villan opastuksella

Taitava Sam Villa näyttää kuinka luoda letti donitsin päälle.
2-in-1 juhlakampaukset Regis Salonsilta

2-in-1 juhlakampaukset Regis Salonsilta

Tällä videolla brittiläinen Regis Salons yhdessä Creative Director Kieron Fowlesin kanssa luovat kaksi kampausta, jotka sopivat illanrientoihin tai busineslounaalle.
Shadow roots värjäystutoriaali - Jenny Strebe & Schwarzkopf Professional

Shadow roots värjäystutoriaali - Jenny Strebe & Schwarzkopf Professional

Tällä videolla Schwarzkopf Professionals näyttää yhdessä Jenny Streben, @confessionsofahairstylist, kanssa kuinka tehdä shadow roots balayage värjäys.
Jouluinen poninhäntä ghd:ltä

Jouluinen poninhäntä ghd:ltä

ghd näyttää tässä videossa kuinka luoda nopea mutta koristeellinen juhlakampaus kaikenikäisille asiakkaille loppuvuoden juhliin.