Tuotetoimittajat

Kurssikalenteri

Webkaupat

Headbrands avasi uudet tilat Helsingin ykkösosoitteessa

Pohjoismaiden suurin kampaamoalan tukkuliike ja maahantuoja Headbrands on avannut uudet toimisto- ja koulutustilansa Helsingin Merikadulla. Tilaa on runsaat 120 neliötä. Parempaa ja edustavampaa osoitetta saa hakea. Ikkunoista avautuu huikea näkymä rantabulevardille ja merelle.

HeadBrands avasi uudet tilat Helsingin ykkösosoitteessa

Merikatu ja sen vieressä avautuva Kaivopuisto ovat helsinkiläisten suosimia ulkoilualueita. Iltakävelijöitä ja lenkkeilijöitä Headbrandsin ikkunoiden takana tulee riittämään.

Moni kadullakulkija, jolle tämä pohjoismainen tukkuliike ei ole entuudestaan tuttu, ajattelee katselevansa uuden luksusmyymälän näyteikkunoita. Käsilaukkujen ja korkokenkien sijaan esillä on kuitenkin kattava valikoima hiusalan huippubrändejä.

Viime keväänä Suomen maajohtajana aloittanut Charlotta Ashour on suunnitellut viimeistä yksityiskohtaa myöden huikean hienon kokonaisuuden, joka tuo mieleen Boutique-hotellit ja niiden kodinomaiset sisustukset. Tai jopa tiettyjen suurlähetystöjen edustustilat.

HeadBrandsin maajohtaja Charlotte Ashour suunnitteli uudet edustustilat itse.HeadBrandsin maajohtaja Charlotte Ashour suunnitteli uudet edustustilat itse.

HeadBrandsin maajohtaja Charlotte Ashour suunnitteli uudet edustustilat itse.
HeadBrandsin maajohtaja Charlotte Ashour suunnitteli uudet edustustilat itse.

Ja diplomatiastahan tässä on kyse. Kampaamoyrittäjien ohella asiakkaita ovat lehdistö ja somen mielipidevaikuttajat.

Kaikesta näkee, että täällä keskitytään yksilölliseen asiakaspalveluun. Selektiiviset brändit on nostettu esille näyttävästi. Tällä hetkellä seinähyllyillä välkkyvät kultaiset Gold Haircare -tuotteet ja hopeiset Color WOW Dream Coat sprayt.

Selektiivisiä tuotteita nostetaan esiin kauden mukaan, vaihtelevina ja ajankohtaisina yhdistelminä.

Headbrandsin freelancer-kouluttajan ja karismaattisen stage-tähden Mikko Vainion mukaan ”tämän hetken juttu” on Color WOW:n suoristava suihke, jolla hiuksista saadaan täydellisen sileät, kiiltävät ja silti kevyet.

Headbrandsin edustamia tuotteita tutkiessa huomaa, miten hiusalan pakkaussuunnittelussa eletään juuri nyt huippuaikaa. Korkealuokkaisten tuotteiden on myös näytettävä upealta ja houkuttelevalta liiketiloissa. Kyse on ns. Insta-uskottavuudesta. Tuotteiden ulkonäöstä vastaavat muotoilutiimit tuovat nyt markkinoille tuotteita, joiden kanssa moni haluaa samaan kuvaan. Kuluttajanäkyvyys satsaa luksukseen.

Toimiston edessä: kouluttaja Mikko Vainio, maajohtaja Charlotta Ashour, Suomen Head Brandsin koulutuspäällikkö Kinoia Pönni sekä Head Brandsin Education Manager Ari Koponen.Toimiston edessä: kouluttaja Mikko Vainio, maajohtaja Charlotta Ashour, Suomen Head Brandsin koulutuspäällikkö Kinoia Pönni sekä Head Brandsin Education Manager Ari Koponen.

Charlotta Ashour ja Suomen koulutuspäällikkö Kinoia Pönni hymyilivät vapautuneesti avajaisissa: Suomen Headbrands on uudistunut tavalla, josta muiden pohjoismaiden toimipisteet voivat ottaa mallia.  Ari Koponen, Headbrandsin Education Manager, suorastaan säteili. Odotettavissa on huikeita kokoelmia, ja unohtumattomia näytöstapahtumia.  

Jos Headbrandsin valtavista tuotevalikoimista haluaa nostaa esiin yhden tuotteen, se on ilman muuta norjalaisen kampaajan Lena Staddelandin suunnittelema asiakastuoli Sanasella (www.sanasella.no).

Uuden sähköisen asiakastuolin suunnittelija ja kampaaja Lena Staddeland Norjasta Suomen Head Brandsin maajohtaja Charlotta Ashour

Uuden sähköisen asiakastuolin suunnittelija ja kampaaja Lena Staddeland Norjasta.

Suomen Head Brandsin maajohtaja Charlotta Ashour.

Lähes 15 vuotta alalla toiminut Lena kertoi avajaisissa kärsineensä kipeytyneistä hartioista ja käsivarsista. Niinpä hän suunnitteli tuolin, jonka istuinkorkeuden voi säätää jopa 30 senttiä alemmaksi kuin muut. Istuimen runko-osassa on akku, jonka lataus kestää 200 nosto-ja laskuliikettä. Tässä tuolissa myös lapsiasiakkaiden hiusten leikkaus onnistuu leikiten.

Headbrandsin uudessa studiossa voi kaikessa rauhassa testata värisarjoja, vaikka oman hiusmallin kanssa. Ikkunoista tulviva luonnonvalo ja hyvin suunniteltu valaistus tuovat sävyt esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Pesupaikalta näkyy merelle, jossa ainakin avajaisiltana lipui kymmeniä purjeveneitä.

On todennäköistä, että täällä tarjotaan lasi kuohuvaa myös muulloin, kuin juhlatilaisuuksissa.

Katso lisää kuvia galleriasta:

Teksti: Kaj Kalin
Kuvat: Kai Sairanen & Janina Pietilä

Mainos

Uudet tuotteet katso lisää tuoteuutuuksia

Uusi muotoilusarja Goldwellilta - StyleSign

Uusi muotoilusarja Goldwellilta - StyleSign

Ei ole väliä kiinnostaako luonnolliset laineet, supermatta viimeistely vai vaikuttava volyymi; tämän hetken trendi ovat coolit lookit maksimaalisella rakenteella.
ghd glide - lämpöharja ammattilaisille

ghd glide - lämpöharja ammattilaisille

ghd esittelee nyt ghd gliden, joka on lämpöharja ammattilaisille, joka silottaa ja suoristaa kuivat hiukset nopeasti. Katso uutuus täältä!
Celeb Luxury Colorditioner kymmenessä sävyssä HeadBrandsiltä

Celeb Luxury Colorditioner kymmenessä sävyssä HeadBrandsiltä

Gem Lites Colorditioner on pigmentoitu, väriä säilyttävä ja vahvistava hoitoaine. 10 sävyä saatavilla HeadBrandsilta.
All Soft Mega sheet mask hiuksille Redkeniltä

All Soft Mega sheet mask hiuksille Redkeniltä

All Soft Mega sheet mask, intensiivisempi hiusmaskin muoto kuiville ja vaurioituneille hiuksille, on uusin lisäys All soft mega -sarjaan.
Työkalujen säilytysratkaisuja Duroylta

Työkalujen säilytysratkaisuja Duroylta

Säilytä föönit, hiusvärit, meikit ynnä muut reissussa laadukkaasti Duroyn kätevillä meikkipakeilla.

Mainos

Uudet näytökset

Schwartzkopfin varaslähtö kevääseen

Schwartzkopfin varaslähtö kevääseen

Talven keskellä Schwartzkopf tarjosi värikkään ja vauhdikkaan illan. Värikkäät ilmapallot ja mukaansa tempaavat tanssiesitykset nostattivat karnevaalitunnelman kattoon.
Tulevaisuuden ammattilaiset Taitaja2019 semifinaalissa

Tulevaisuuden ammattilaiset Taitaja2019 semifinaalissa

Nivalassa kisattiin tammikuun lopussa Taitaja2019 hiusmuotoilun semifinaalit. 36 hiusalan opiskelijaa suorittivat kaksi näyttötyötä mallin mukaan.
Ensimmäinen International Hairdressing Awards Madridissa

Ensimmäinen International Hairdressing Awards Madridissa

Madridissa nähtiin ensimmäinen International Hairdressing Awards, jossa nähtiin kimalteleva palkintojenjakogaala sekä inspiroiva runway näytös.
Uusi Optima-värisarja esiteltiin

Uusi Optima-värisarja esiteltiin

Helsingin KC Studio oli täynnä uteliaita ammattilaisia, kun upouutta Four Reasons Optima-värisarjaa esiteltiin.
NOTE. tsekkaa tulevaa

NOTE. tsekkaa tulevaa

Turkulainen NOTE. vietti ensimmäiset synttärinsä. Tunnelma oli riittävän outo, jotta pystyi olemaan varma, että kyse oli jostakin todella uudesta.

Mainos

Mainos

Kampaajaprofiilit

Jane Koski

Jane Koski

Vierailimme Suomen suosituimman ja pitkäkestoisimman draamasarjan kulisseissa, lue lisää!
Benjamin Martin

Benjamin Martin

Sebastian Professionalin, Nioxinin ja Sassoonin Global Capability valmentajana Benjamin Martinilla on suuri vastuu, jonka hän kantaa taidokkaasti.

Uudet videot katso lisää videoita

Kalanverkkokampaus - Sam Villa

Kalanverkkokampaus - Sam Villa

Sam Villa opastaa kuinka luoda kirjaimellisesti kalanverkolta näyttävä letti pään päälle.
Luo donitsiletti Sam Villan opastuksella

Luo donitsiletti Sam Villan opastuksella

Taitava Sam Villa näyttää kuinka luoda letti donitsin päälle.
2-in-1 juhlakampaukset Regis Salonsilta

2-in-1 juhlakampaukset Regis Salonsilta

Tällä videolla brittiläinen Regis Salons yhdessä Creative Director Kieron Fowlesin kanssa luovat kaksi kampausta, jotka sopivat illanrientoihin tai busineslounaalle.
Shadow roots värjäystutoriaali - Jenny Strebe & Schwarzkopf Professional

Shadow roots värjäystutoriaali - Jenny Strebe & Schwarzkopf Professional

Tällä videolla Schwarzkopf Professionals näyttää yhdessä Jenny Streben, @confessionsofahairstylist, kanssa kuinka tehdä shadow roots balayage värjäys.
Jouluinen poninhäntä ghd:ltä

Jouluinen poninhäntä ghd:ltä

ghd näyttää tässä videossa kuinka luoda nopea mutta koristeellinen juhlakampaus kaikenikäisille asiakkaille loppuvuoden juhliin.