Tuotetoimittajat

Kurssikalenteri

Webkaupat

Glamouria ja luksusta Gold International Showssa Kööpenhaminassa

Muotitalo Gold järjesti Gold International Show -gaalaillan 800 kansainväliselle kampaajalle Kööpenhaminassa. Perustajat Marco Merie ja Victor Moreno isännöivät koko illan näytöksiä, sirkustaidetta sekä useita uusia tuotelanseerauksia.

Goldin perustajat Victor Moreno ja Marco Merie toimivat illan isäntinä.Goldin perustajat Victor Moreno ja Marco Merie toimivat illan isäntinä.

Skandinaavinen muotitalo Gold, joka sai alkunsa ideasta ravintolassa pian kymmenen vuotta sitten, omaa nyt kattavan tuotesarjan ja on edustettuna 18 maassa Euroopassa. Menestys tuntui varmasti erityisen käsinkosketeltavalta tanskalaisduolle Marco Merielle ja Victor Morenolle, kun he seisoivat lavalla 800 kampaajan, jotka olivat tulleet Kööpenhaminaan osallistuakseen Gold International Showhun ja heidän ensimmäisen look bookinsa lanseeraukseen, edessä.

Wallmans tarjosi viihteen illallisen ajaksi, joka koostui akrobatiasta ja musiikkiesityksistä muun muassa West Side Story -musikaalista.Wallmans tarjosi viihteen illallisen ajaksi, joka koostui akrobatiasta ja musiikkiesityksistä muun muassa West Side Story -musikaalista.Wallmans tarjosi viihteen illallisen ajaksi, joka koostui akrobatiasta ja musiikkiesityksistä muun muassa West Side Story -musikaalista.

Gold panosti isosti väriin ja kaikkien näiden mallien hiukset oli värjätty intensiivisin, mutta silti hienostunein sävyin. Täydelliset värit töihin sekä klubille.
Gold panosti isosti väriin ja kaikkien näiden mallien hiukset oli värjätty intensiivisin, mutta silti hienostunein sävyin. Täydelliset töihin sekä klubille.

Tuottelias duo
Gaalailta pidettiin historiallisessa Cirkusbygningen-rakennuksessa Kööpenhaminassa, jossa Wallmans-viihdeyritys yleensä pyörittää näytöksiä. Tämä oli käytetty hyödyksi ja gaalaillan vieraat pääsivät nauttimaan laulu-, akrobatia- ja sirkusesityksistä viihdeyrityksen ryhmältä. Marco ja Victor seisoivat shown keskellä sirkustirehtööreinä johtaen näytöstä. Esitysten välissä he kertoivat tapahtuman luomisprosessista, viimeisimmistä tuoteuutuuksista ja esittelivät luovan tiiminsä.

Kumpikaan heistä ei todellakaan ole levännyt laakereillaan viime aikoina. He ovat luoneet sekä brändinsä look bookin, leikkaus- ja värikokoelman step-by-step-ohjeistuksilla kahdeksalle tyylille, sekä uuden tuotekatalogin. Look Book, joka on mustakultainen sidottu kirja, on suunnattu inspiroimaan kampaajien ohella myös asiakkaita. Gold International Artistic Team, johon kuuluu myös suomalainen Mikko Vainio, loi look bookin 50 kampausta HeadBrandsin studiolla Kööopenhaminassa.

Lue myös: Kokonainen viikonloppu HeadBrandsin kanssa

Klippningen har inspirerats av modellens ansiktsform och de klara färgerna i luggen kompletterar frisyren och ger den ett mjukare uttryck.Leikkaus tehtiin mallin kasvojenmuodon inspiroimana ja otsatukan kirkkaat värit täydentävät kampausta antaen sille pehmeämmän ilmeen. Under kvällen presenterade Victor och Marco Golds senaste nyhet: Metamorphic Salon System med Healing Bond och Vitamin Miracle.Illan aikana Victor ja Marco esittelivät Goldin viimeisimmän uutuuden: Metamorphic Salon System Healing Bondilla ja Vitamin Miraclella.

Yli 800 kampaajaa osallistui Goldin showhun Kööpenhaminassa.Yli 800 kampaajaa osallistui Goldin showhun Kööpenhaminassa.

Kaikki 800 kampaajaa, jotka osallistuivat tapahtumaan saivat mukaansa Goldin ensimmäisen Look Bookin kotiin vietäväksi.Glamouria ja luksusta Gold International Showssa Kööpenhaminassa

Kaikki 800 kampaajaa, jotka osallistuivat tapahtumaan saivat mukaansa Goldin ensimmäisen Look Bookin kotiin vietäväksi.

Ääretöntä luovuutta
Ammattitason hiusvärit ovat viimeisin lisäys Goldin tarjontaan. Kasvattaakseen kampaajien luovia mahdollisuuksia vielä lisää, he paljastivat illan aikana kaikkein viimeisimmän uutuuden: Metamorphic Salon System Healing Bondilla, joka korjaavat rikkisidoksia kemiallisissa käsittelyissä ja Vitamin Miraclella joka vahvistaa ja ravitsee hiuksia.

Illan suuressa finaalissa ja hiusnäytöksessä lähemmäs 40 mallia nousi lavalle stailattuina kaikkeen kaupallisista hiustyyleistä, graafisiin leikkauksiin ja suurenmoisiin avantgardeluomuksiin. Väriskaala oli leikkisä, mutta hienostunut. Mallit esittelivät ylpeinä kampauksiaan, joissa nähtiin violettia blondia, intensiivistä punaista, suklaanruskeaa ja ihanaa yönmustaa. Siellä oli jokaiselle jotakin, ja Goldin tiimi näytti, kuinka ääretön heidän luovuutensa onkaan. Victor ja Marco ovat mukana täydellä sydämellä ja voivat saavuttaa vielä mitä vaan!

Teksti ja kuvat: Camilla Svensson (toim. Suvi Pölönen)

Katso lisää kuvia galleriasta:

Mainos

Uudet tuotteet katso lisää tuoteuutuuksia

Celeb Luxury Colorditioner kymmenessä sävyssä HeadBrandsiltä

Celeb Luxury Colorditioner kymmenessä sävyssä HeadBrandsiltä

Gem Lites Colorditioner on pigmentoitu, väriä säilyttävä ja vahvistava hoitoaine. 10 sävyä saatavilla HeadBrandsilta.
All Soft Mega sheet mask hiuksille Redkeniltä

All Soft Mega sheet mask hiuksille Redkeniltä

All Soft Mega sheet mask, intensiivisempi hiusmaskin muoto kuiville ja vaurioituneille hiuksille, on uusin lisäys All soft mega -sarjaan.
Työkalujen säilytysratkaisuja Duroylta

Työkalujen säilytysratkaisuja Duroylta

Säilytä föönit, hiusvärit, meikit ynnä muut reissussa laadukkaasti Duroyn kätevillä meikkipakeilla.
SEB Man -hiusten- ja parranhoitosarja Sebastian Professionalilta

SEB Man -hiusten- ja parranhoitosarja Sebastian Professionalilta

Sebastian Professional lanseeraa miehille suunnatun SEB Man -tuotesarjan, joka sisältää hiusten- ja parranhoitotuotteita sekä hiusten- ja parranmuotoilutuotteita.
Nyt HeadBrandsiltä: Gold Display Travel Sizes

Nyt HeadBrandsiltä: Gold Display Travel Sizes

Goldin suosituimmat tuotteet löytyvät nyt myös matkakoossa kauniilla esittelyalustalla. Sisältää 10 x 3 kappaletta 50 ml pakkauksia.

Mainos

Uudet näytökset

Radico-kasvivärien hehkua Kampaamo Silkkitukan hiusvärinäytöksessä

Radico-kasvivärien hehkua Kampaamo Silkkitukan hiusvärinäytöksessä

Kampaamo Silkkitukka Oulussa järjesti ensimmäisenä Suomessa Radico- hiusvärinäytöksen Ravintola Perlassa Oulusssa.
Täydelliset synttärit - Schwarzkopf yllätti ja lumosi

Täydelliset synttärit - Schwarzkopf yllätti ja lumosi

Paljon onnea Schwarzkopf! 120 vuotta tuli täyteen ja Tapahtumakeskus Koskenrannassa järjestetyt synttärit olivat sen mukaiset.
Wella Professionalsin ensimmäinen TrendVision Creative Retreat Experience

Wella Professionalsin ensimmäinen TrendVision Creative Retreat Experience

Wella Professionalsin kansainvälinen TrendVision 2018 vietettiin Lissabonissa, jossa kampaajia odotti täysin uudenlainen kokemus!
Salon International 2018

Salon International 2018

Perinteille uskollisesti järjestettiin tänäkin vuonna yksi Euroopan suurimmista kampaamoalan messuista, Salon International, ExCeLissä Lontoossa.
Glamouria ja luksusta Gold International Showssa Kööpenhaminassa

Glamouria ja luksusta Gold International Showssa Kööpenhaminassa

Muotitalo Gold järjesti Gold International Show -gaalaillan 800 kansainväliselle kampaajalle Kööpenhaminassa.

Mainos

Mainos

Kampaajaprofiilit

Salon Noir

Salon Noir

Helsingin sydämessä Noir merkitsee Suomen yllättävintä ja elämyksellisintä salonkia, joka on upotettu luomuviinibaarin sisuksiin. Katso upeat kuvat:
ETHOS HAIRDRESSING

ETHOS HAIRDRESSING

Käydessämme HJ Live Londonissa saimme mahdollisuuden tavata pari Iso-Britannian vaikutusvaltaisimmista alan toimijoista – Sharon Peaken ja Adam Bryantin Manchesterin Ethos Hairdressingista.

Uudet videot katso lisää videoita

2-in-1 juhlakampaukset Regis Salonsilta

2-in-1 juhlakampaukset Regis Salonsilta

Tällä videolla brittiläinen Regis Salons yhdessä Creative Director Kieron Fowlesin kanssa luovat kaksi kampausta, jotka sopivat illanrientoihin tai busineslounaalle.
Shadow roots värjäystutoriaali - Jenny Strebe & Schwarzkopf Professional

Shadow roots värjäystutoriaali - Jenny Strebe & Schwarzkopf Professional

Tällä videolla Schwarzkopf Professionals näyttää yhdessä Jenny Streben, @confessionsofahairstylist, kanssa kuinka tehdä shadow roots balayage värjäys.
Jouluinen poninhäntä ghd:ltä

Jouluinen poninhäntä ghd:ltä

ghd näyttää tässä videossa kuinka luoda nopea mutta koristeellinen juhlakampaus kaikenikäisille asiakkaille loppuvuoden juhliin.
Long Hair Tutorial - Benjamin Martin

Long Hair Tutorial - Benjamin Martin

Taitava Benjamin Martin näyttää kuinka luoda kolme erilaista juhlakampausta, jotka sopivat myös häihin. Katso video täältä:
Yksinkertainen nuttura juhliin

Yksinkertainen nuttura juhliin

Katso tästä kuinka luoda yksinkertainen, mutta vaikuttava juhlava updo.